TERMÉKEK

INFORMATIKAI KÖZMŰ SZOLGÁLTATÁS

Az informatikai szolgáltatásokat egy "informatikai közmű" szolgáltatásként biztosítjuk. Ön csatlakozik informatikai közművünkre, és mi minden problémát megoldunk ami az informatikai szakterületen jelentkezik anélkül, hogy Ön szakértője lenne a témának.

Informatikai projekt menedzsment

Projekt menedzsmentÜgyfeleink számára szakmai projektmenedzsment-szolgáltatást nyújtunk az informatika és a mérnöki alkalmazások területén. Hitvallásunk szerint a projekt vezetője akkor tudja legjobban ellátni feladatát, ha érti és ismeri a projekt szakmai tevékenységeit, kockázatait és kihívásait.

Informatikai rendszerekkel kapcsolatos tanácsadás, rendszerszervezés, rendszerintegráció

Tanácsadás, rendszerszervezés, rendszerintegrációEgy rendszer fejlesztése során a legfontosabb feladat a valós üzleti igények felmérése, meghatározása és a rendszerfejlesztők számára is érthető és egyértelmű módon való megfogalmazása. Amennyiben a fejlesztési folyamatban minél később merül fel egy új elem, vagy módosul egy már meglévő üzleti igény, annál költségesebb annak lefejlesztése, illetve módosítása. Ennek megelőzésének eszköze a hatékony rendszerszervezés.

A megtervezett rendszerek megvalósításában, illetve a fejlesztés minőségbiztosításában egyaránt számíthatnak ügyfeleink cégünkre. Munkatársaink és partnereink segítségével széles körű technológiai palettából tudunk választani igényeiknek megfelelően.

INTELLIGENS OTTHON

Intelligens otthonAz informatika segítségével otthonát komfortosabbá és kényelmesebbé, könnyen kezelhetővé tesszük. Az építés közbeni tanácsadás, tervezés, kivitelezés, vagy az utólag beépített rendszerek integrálása egyaránt ajánlataink között található. Ön megálmodja, hogy mit szeretne és mi észrevétlenül beépítjük az intelligenciát, akár a villanykapcsolójáról, akár a mosógépéről, vagy a redőnyvezérléséről legyen szó. Elvégezzük a rendszer betanítását, és igény szerint távfelügyeletet is biztosítunk hozzá.

INTELLIGENS IRODA

Intelligens irodaAz IT BAU a megalkotott informatikai közműnek nevezett szolgáltatásán keresztül képes az ön irodájában működő folyamatokat is racionalizálni, javaslatot tenni azok jobbá tételére. Ez messze túlnő már egy egyszerű PC üzemeltetésén.
A többi szolgáltatásunkkal kombinálva Ön a pincétől a padlásig megtervezheti vállalkozásának a villany automatikus lekapcsolástól a bérszámfejtés, Könyvelésen át az informatikai eszközök biztonsági előírásain túl szinte minden folyamatát ránk bízhatja, hogy Ön csak az alaptevékenységére tudjon koncentrálni.

INGATLAN FEJLESZTÉS, KIVITELEZÉS, ÜZEMELTETÉS

Ingatlan fejlesztésÁllunk partnereink rendelkezésére társasházak irodák építésében, kivitelezésében, ház felújításában, hitel és műszaki ügyintézésben, ingatlanfejlesztési tanácsadásban és szakértésben.

MŰSZAKI SZAKTANÁCSADÁS

Műszaki szaktanácsadásVállaljuk gépészeti rendszerekkel kapcsolatos speciális problémáinak megoldásában. Legyen az szakértés, vagy tervezés során felmerülő probléma, mi megkeressük a megoldást, vagy a megoldást szállító partnert.
Tanácsra, szakértőkre, megoldásra van szüksége? Keressen bennunket bizalommal!
Tovább
Ha bármilyen hitel ügyintézésben segítségre szorul, írjon, vagy hívjon, segítünk Önnek.